Het veilig werken met een heftruck in risicovolle omgevingen

Heftruckcertificaat halen in Eindhoven

De opleiding voor het behalen van je heftruckcertificaat in Eindhoven is bedoeld als je regelmatig of incidenteel gebruikmaakt van een heftruck. De lengte van de opleiding verschilt. De lengte is afhankelijk van de ervaring van de deelnemer. Een 1-daagse hercertificering is geschikt voor personen die eerder een certificaat hebben behaald. De 2-daagse basisopleiding is geschikt als je nog geen of weinig ervaring hebt met het gebruik van een heftruck.

Praktijkgericht je heftruckcertificaat behalen

Sinds 1991 is The Knowledge een erkend en gekwalificeerd opleider in logistieke en veiligheidsopleidingen. Onderwerpen tijdens de opleiding om een heftruckcertificaat te behalen in Eindhoven zijn onder andere:

  • Het vaardig besturen van een heftruck

  • Plaatsen en uitnemen van een last in en uit een stelling

  • Parkeren van de heftruck

  • Het manoeuvreren en hanteren van een brede last

  • Het stapelen van diverse goederen, waaronder gaasboxen

Of je werknemers nu net beginnen of al jaren ervaring hebben, het is cruciaal om alle kennis en vaardigheden te beschikken. Zorg dat je kennis altijd actueel is met de trainingen van The Knowledge. Dé specialist in logistieke- en veiligheidstrainingen. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

Incompany- en maatwerkopleidingen in Eindhoven

Naast de standaard opleidingen van The Knowledge, kun je ook gaan voor incompany- en maatwerkopleidingen. Deze zijn specifiek afgestemd op de unieke behoeften en uitgangspunten van de organisatie. Jij bepaalt de vorm en de locatie. Wij geven enkel de kaders waaraan een training aan moet voldoen zodat de kwaliteit geborgd is.

Heftruckcertificaat halen in Eindhoven

Vul je gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.