Opleidingsvormen

Voor elk vraagstuk een passende oplossing

Verschillende opleidingsvormen

Elke opleiding kent een ander vraagstuk. Hier zijn verschillende opleidingsvormen mogelijk om te komen tot een optimaal resultaat voor uw organisatie en medewerker. In onderstaand overzicht staat omschreven wat de kenmerken zijn van de verschillende opleidingsvormen die wij aanbieden.

Laat werknemers trainen op de werkvloer in een vertrouwde werkomgeving met jouw materieel. Onze instructeurs kunnen zo de opleiding nog beter afstemmen op de praktijk.

De voordelen van incompany opleidingen

  • De deelnemers hebben de vrijheid om op eigen tempo door de lesstof te gaan om zich voor te bereiden op de theoretische instructie.
  • De voorkennis die de deelnemer al heeft wordt geactiveerd.
  • De deelnemer wordt door docent-instructeur begeleid tijdens de opleiding.

Door de inzet van slimme leervormen die vernieuwend en verfrissend zijn, motiveren we jouw medewerkers om nog meer te leren. Dit doen wij concreet door het combineren van online en offline leervormen als e-learning, theorie (klassikaal) en praktijk waardoor cursisten beter zijn voorbereid en snelle geactiveerd zijn gedurende een fysieke training.

De voordelen van blended learning:

  • De deelnemers hebben de vrijheid om op eigen tempo door de lesstof te gaan om zich voor te bereiden op de theoretische instructie en de praktijktraining.
  • De voorkennis die de deelnemer al heeft wordt geactiveerd.
  • De instructeur heeft meer ruimte en tijd om cursisten te sturen op inhoudt en uitvoering.

In sommige gevallen kan een opleiding volledig online worden afgenomen door middel van onze e-learning modules. De deelnemer bereidt zichzelf in eigen tempo voor op het geplande theorie-examen. waarbij The Knowledge hen op afstand ondersteund en stand-by staat voor vragen. Het voordeel is dat je je eigen tijd kan indelen, omdat je het vanuit thuis achter de computer doet. Het betreft een interactief programma waarbij er afgewisseld wordt met vragen, voorbeelden en video’s.

Van en samen met anderen leer je het meest. Een klassikale training is altijd een mix van klassikale theorie, individuele praktijkopdrachten en persoonlijke begeleiding van een ervaren instructeur. De verhouding theorie en praktijk is ongeveer 50-50. Je deelt kennis en ervaringen met je mededeelnemers en helpt elkaar vooruit.

Iedere training bevat klassikale theorie en individuele oefeningen. De trainers hebben niet alleen vakinhoudelijke kennis, maar ook bewezen didactische vaardigheden zodat ze jou op de best passende manier kunnen trainen. We maken steeds de koppeling tussen de theorie en jouw praktijk. Wat je vandaag leert, kunnen uw medewerkers morgen al toepassen in hun werk.

Opleidingengids aanvragen

Vul je gegevens in en je ontvangt direct de opleidingengids in je mailbox.