Doe de check of jouw werkvloer veilig is

Hoe vergroot je de veiligheid in je magazijn?

Er komt veel bij kijken als je bedrijfsongevallen in jouw magazijn wilt terugdringen en de veiligheid wilt verhogen. Waar moet je allemaal rekening mee houden? En waar kun je het beste mee beginnen? Er zijn veel verschillende manieren om de veiligheid in het magazijn te verhogen. Met behulp van The Knowledge checklist weet je echter zeker dat je geen belangrijke stap overslaat in het verbeteren van de veiligheid.

De Checklist bevat de volgende onderwerpen:

  • Veiligheid algemeen: hoe veilig is mijn werkvloer?

  • Veiligheid medewerkers: hoe bewust zijn mijn medewerkers op gebied van veiligheid?

  • Inventarisatie veiligheidsrisico's: waar moet ik op letten en waar loopt mijn bedrijf risico?

  • Materieel: hoe veilig is mijn materieel en zet ik alles goed in?

  • Hulpmiddelen: hoe kan ik snel de veiligheid verhogen op de werkvloer?

Vraag de gratis Checklist aan
Laat je gegevens achter en ontvang direct de Checklist ‘Hoe vergroot je de veiligheid in mijn magazijn?’ in jouw mailbox.

Download Checklist

Vul je gegevens in en je ontvangt direct de Checklist in je mailbox.