Het veilig werken met een heftruck in risicovolle omgevingen

Heftruckcertificaat halen in Rotterdam

Wanneer jij regelmatig of incidenteel gebruikmaakt van een heftruck, kun je bij The Knowledge in Rotterdam de opleiding volgen voor het behalen van je heftruckcertificaat. De lengte van de opleiding is afhankelijk van de ervaring van de deelnemer. Ervaren gebruikers kunnen hun kennis opfrissen in onze 1-daagse hercertificering en beginners kunnen bij ons terecht voor de 2-daagse basisopleiding.

Praktijkgericht je heftruckcertificaat behalen

Al sinds 1991 staat The Knowledge bekend als een erkend en gekwalificeerd opleider in logistieke en veiligheidsopleidingen, waaronder het behalen van een heftruckcertificaat. Alle opleidingen garanderen kwaliteit en professionaliteit. De opleiding voor het behalen van je heftruckcertificaat in Rotterdam bevat onderwerpen zoals:

  • Het vaardig besturen van een heftruck

  • Plaatsen en uitnemen van een last in en uit een stelling

  • Parkeren van de heftruck

  • Het manoeuvreren en hanteren van een brede last

  • Het stapelen van diverse goederen, waaronder gaasboxen

Het is van belang dat jouw werknemers kennis en ervaring opdoen, of ze nu net beginnen of al jarenlang expertise bezitten. Zorg dat hun kennis altijd actueel is met de trainingen van The Knowledge. Dé specialist in logistieke- en veiligheidstrainingen.

Incompany- en maatwerkopleidingen in Rotterdam

The Knowledge biedt naast standaard opleidingen ook incompany- en maatwerkopleidingen aan. Deze zijn specifiek afgestemd op de unieke behoeften en uitgangspunten van de organisatie. De opdrachtgever bepaalt de vorm en locatie, en wij zorgen voor een kwalitatieve training.

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

Heftruckcertificaat halen in Rotterdam

Vul je gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.