Het veilig werken met een heftruck in risicovolle omgevingen

Heftruckcertificaat halen in Tilburg

Deze heftruckopleiding in Tilburg is bedoeld voor zowel regelmatige als incidentele heftruckgebruikers. De duur van de cursus voor het heftruckcertificaat varieert, afhankelijk van de ervaring van de deelnemers. Een 1-daagse hercertificering is bedoeld voor mensen die al eerder gecertificeerd zijn. Wanneer je nieuw bent in het bedienen van een heftruck of weinig ervaring hebt, is de 2-daagse basisopleiding de juiste keuze.

Praktijkgericht je heftruckcertificaat behalen

Al sinds 1991 profileert The Knowledge zich als een erkend en gekwalificeerd opleider in logistieke- en veiligheidsopleidingen. Kwaliteit en professionaliteit wordt gewaarborgd. De opleiding voor het behalen van je heftruckcertificaat in Tilburg bevat onderwerpen zoals:

  • Het vaardig besturen van een heftruck

  • Plaatsen en uitnemen van een last in en uit een stelling

  • Parkeren van de heftruck

  • Het manoeuvreren en hanteren van een brede last

  • Het stapelen van diverse goederen, waaronder gaasboxen

Ongeacht of je werknemers net beginnen of jarenlange ervaring hebben, het is essentieel dat zij over alle nodige kennis en vaardigheden beschikken. Houd hun kennis actueel met onze trainingen. Wij zijn dé specialist in logistieke- en veiligheidstrainingen.

Incompany- en maatwerkopleidingen in Tilburg

Naast de standaard opleidingen voor het behalen van je heftruckcertificaat biedt The Knowledge ook incompany- en maatwerkopleidingen aan in Tilburg. Deze trainingen zijn afgestemd op de specifieke behoeften en uitgangspunten van jouw organisatie, waarbij jij de vorm en locatie bepaalt en wij de kwaliteit garanderen.

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

Heftruckcertificaat halen in Tilburg

Vul je gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.