Het veilig werken met een reachtruck in risicovolle omgevingen

Reachtruckcertificaat halen in Tilburg

Deze reachtruckopleiding in Tilburg is bedoeld als je regelmatig of incidenteel gebruikmaakt van een reachtruck. De lengte van de opleiding verschilt, afhankelijk van de ervaring van de deelnemer. Een 1-daagse hercertificering is geschikt voor personen die eerder een certificaat hebben behaald. De 2-daagse Basisopleiding is geschikt als je nog geen of weinig ervaring hebt met het gebruik van een reachtruck.

Praktijkgericht je reachtruckcertificaat behalen

Sinds 1991 is The Knowledge een gekwalificeerd opleider in logistieke en veiligheidsopleidingen, waaronder het behalen van een reachtruckcertificaat. Onze praktijkgerichte cursus omvat het vaardig besturen van een reachtruck, het plaatsen en uitnemen van lasten in en uit stellingen, het parkeren van een reachtruck, het manoeuvreren en hanteren van brede lasten en het stapelen van goederen.

  • Praktijkgerichte opleidingen met persoonlijke aandacht voor cursisten

  • Gecertificeerde instructeurs met jarenlange ervaring

  • Opleidingslocaties door heel Nederland

  • Niet alleen opleider, maar ook kennispartner

  • Mogelijkheid voor incompany, e-learning, blended-learning en maatwerk

Incompany- en maatwerkopleidingen in Tilburg

Het is van belang dat jouw werknemers, of ze nu beginnend zijn of al jarenlang ervaring hebben, hun kennis en vaardigheden blijven ontwikkelen. Met de trainingen van The Knowledge in Tilburg zorg je ervoor dat hun expertise actueel blijft. Wij staan bekend als dé specialist in logistieke- en veiligheidstrainingen.

Ook kun je bij ons terecht voor incompany- en maatwerkopleidingen. Deze zijn afgestemd op de specifieke behoeften en doelstellingen van de organisatie. De opdrachtgever heeft de controle over zowel de vorm van de training als de locatie voor het reachtruckcertificaat. Natuurlijk bieden wij de garantie van een kwalitatieve training. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

Reachtruckcertificaat halen in Tilburg

Vul je gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.