In het weekend van 1, 2 en 3 september zijn de wereldhavendagen in Rotterdam. Hierbij gooit de Rotterdamse haven haar deuren open voor een uniek inkijkje. Op 2 september zal The Knowledge hier dan ook aanwezig zijn. We nodigen iedereen van harte uit om bij ons te komen kijken. We hebben op locatie een eigen hoogwerker staan, zodat je zelf kunt ervaren hoe het is om met zo’n machine te werken in een industriële omgeving.

Neem hiernaast contact met ons op, dan weten we dat we je kunnen verwachten!

RDM Trainingplant

Wij zullen bij de locatie “RDM Trainingplant” staan, een nieuwe trainingslocatie voor chemische en procesindustrie bedrijven. Deze is te vinden op De Rotterdamweg 7. Veiligheidstrainingen vinden hier plaats in een zo realistisch mogelijke setting. Mensen die op deze locatie getraind worden voldoen gegarandeerd aan de hoogste veiligheidseisen.

The Knowledge is een van de samenwerkingspartijen die met Deltalinqs Training en Service trainingen gaat verzorgen op de RDM Trainingplant. De wereldhavendagen bieden een mooie kans om de RDM Training Plant eens van dichtbij te bekijken.

Ben je nieuwsgierig geworden? Voor de rondleidingen is de toegang vrij, deze starten om 10 uur. De laatste rondleiding is om 16:00.

Thema

Tijdens de 40e editie van de Wereld Havendagen is het thema: “Werelds!” De Rotterdamse haven is natuurlijk een plek waar goederen en schepen van over de hele wereld samenkomen. Vandaar dat het thema “Werelds” hier mooi op aansluit.

Avondshow

De zaterdagavond wordt afgesloten met een avondshow, waarbij artiesten als Nielson en Level 42 optreden aan boord van het schip Bigroll Baffin. Een mooie afsluiting van een inspirerende dag. We zouden het dan ook leuk vinden je in Rotterdam te zien.

Voor meer informatie verwijzen we je naar de website van de wereldhavendagen.

Jochen