Awareness Gevaarlijke Stoffen

Tijdens de opleiding Awareness Gevaarlijke Stoffen staat bewustwording en preventie van de risico’s omtrent het werken met Gevaarlijke Stoffen centraal. Personen die met gevaarlijke stoffen rijden in vrijgestelde hoeveelheden (onder de 1000-punten, LQ’s en EQ’s) dienen volgens het ADR ook een Awareness training te volgen.

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor personen die betrokken zijn bij het vervoer van gevaarlijke stoffen in vrijgestelde hoeveelheden.

  • Wat zijn gevaarlijke stoffen
  • Wetgeving gevaarlijke stoffen
  • Gevarenklasse en verpakkingsgroepen
  • Verpakkingsvoorschriften
  • Veiligheid- en behandelingsetiketten

De trainingsinhoud wordt bedrijfsspecifiek afgestemd met betrekking tot de gevaarlijke stoffen die op uw bedrijf voorkomen.

Certificering

Als de deelnemer voor de theoretische instructie voldoende beoordeeld wordt, behaalt de deelnemer een Knowledge Verklaring van deelname voor de Awareness Gevaarlijke Stoffen. Deze is 5 jaar geldig.

Haal ervaren intern logistieke experts in huis

Deze opleiding op maat of bij jou op locatie?

Een standaard opleiding sluit niet altijd aan op de wensen en behoeften van een organisatie. Zo kunnen wij alle opleidingen binnen jouw organisatie organiseren, maar verzorgen we ook op maat gemaakte trajecten.

Met onze incompany opleidingen krijgt een groep medewerkers van een organisatie precies die kennis waar behoefte aan is. Iedereen leert hetzelfde en het effect in je organisatie is direct merkbaar.