Certificaat Medewerker Luchtvracht

Medewerker Luchtvracht

1 dag Locatie in overleg

Deze gecertificeerde opleiding, aangeboden via onze samenwerkingspartner, wordt gegeven aan de hand van het Nationaal Programma voor de Beveiliging van de Burgerluchtvaart (NCASP). De opleiding Medewerker Luchtvracht wordt afgesloten met een theoretisch examen. Bij voldoende examenresultaat behaalt de deelnemer het Certificaat Medewerker Luchtvracht. Dit certificaat is erkend door de Nationale Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) en de Koninklijke Marechaussee.

Voor wie?

Deze opleiding is bedoeld als je onbegeleide toegang hebt tot luchtvracht, waarop de wettelijk vereiste beveiligingscontroles zijn uitgevoerd. Of deelnemers die betrokken zijn bij het vervoer of de behandeling van luchtvracht.

  • Begrippen en definities
  • Wettelijk kader luchtvracht security
  • Veiligheid en terrorisme

Deze opleiding duurt één dag.

De deelnemer dient in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs en een Geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Bij voldoende examenresultaat behaalt de deelnemer het Certificaat Medewerker Luchtvracht. Dit certificaat is erkend door de Nationale Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) en de Koninklijke Marechaussee.