Het veilig werken met een reachtruck in risicovolle omgevingen

Reachtruckcertificaat behalen

Ben je klaar om je vaardigheden met de reachtruck te professionaliseren en een erkend reachtruckcertificaat te behalen? Onze 1-daagse of 2-daagse praktijkgerichte cursus biedt niet alleen de nodige theoretische kennis maar stelt je ook in staat praktisch te oefenen onder toezicht van ervaren instructeurs. Met onze cursus voldoe je aan de wettelijke Arbowetgeving en ben je uitstekend voorbereid op veilig werken met de reachtruck.

Voor wie is deze reachtruckcursus bedoeld?

Deze cursus is speciaal ontworpen voor incidentele bestuurders van een reachtruck. De lengte van de opleiding verschilt, afhankelijk van de ervaring van de deelnemer. Een 1-daagse hercertificering voor personen die al eerder een certificaat hebben behaald, of een 2-daagse basisopleiding bij geen tot weinig ervaring met een reachtruck. De minimumleeftijd om een reachtruck te besturen is 18 jaar.

Resultaat van het behalen van je reachtruckcertificaat

Wanneer de deelnemer het reachtruckcertificaat heeft behaald, heeft diegene volledige beheersing over het voertuig en de bediening van de reachtruck. Bovendien beschikt de deelnemer over kennis van diverse vaktechnische basisbegrippen, alsook inzicht in de relevante wet- en regelgeving, veiligheidsvoorschriften en verkeersregels, en is in staat deze kennis praktisch toe te passen. Na een succesvolle beoordeling ontvangt de deelnemer een SOG/VCA-certificaat voor de reachtruck, dat vijf jaar geldig is.

Waarom je reachtruckcertificaat behalen bij The Knowledge?

Sinds 1991 is The Knowledge een gekwalificeerd opleider in logistieke en veiligheidsopleidingen, waaronder het behalen van een reachtruckcertificaat. Je kunt jouw reachtruckcertificaat bijvoorbeeld behalen in Tilburg. Onze praktijkgerichte cursus omvat het vaardig besturen van een reachtruck, het plaatsen en uitnemen van lasten in en uit stellingen, het parkeren van een reachtruck, het manoeuvreren en hanteren van brede lasten en het stapelen van goederen.

  • Praktijkgerichte opleidingen met persoonlijke aandacht voor cursisten

  • Gecertificeerde instructeurs met jarenlange ervaring

  • Opleidingslocaties door heel Nederland

  • Niet alleen opleider, maar ook kennispartner

  • Mogelijkheid voor incompany, e-learning, blended-learning en maatwerk

Incompany- en maatwerkopleidingen

Past een standaard opleiding niet bij de behoeften van jouw organisatie? Wij bieden op maat gemaakte trajecten en incompany opleidingen aan. Deze zijn afgestemd op de specifieke behoeften en doelstellingen van de organisatie. De opdrachtgever heeft de controle over zowel de vorm van de training als de locatie voor het reachtruckcertificaat. Wij bieden de garantie van een kwalitatieve training.

Contactformulier

Vul je gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.